Noveller erotisk moden sex

noveller erotisk moden sex

Jeg drømte om kveldsturer på ski i lysløypa og noen fine dager i marka fra torsdag av — da Anne på sentralbordet ringte opp kl og varslet besøk: Kommer du ned eller.. Jeg kunne i hvertfall aldri glemme henne. Sannheten var jo at hun ikke hadde noen avtale med meg, annet enn en avskjedsreplikk sist vi var sammen, om at hun kom vel endelig oppom når hun var i Oslo neste gang.

Og det var hun tydeligvis nå. Jeg fant frem slips fra skapet og trakk på meg jakken. Jeg ønsket Eva velkommen med et håndtrykk og varslet sentralbordet om at jeg ryddet på mitt eget kontor, så jeg måtte ta med fru Ström opp på det lille konferanserommet. Anne fikk sette telefonene dit. Vel oppe, tok jeg pent og forsiktig i mot kåpen og hang den på en henger, tok Eva litt mindre forsiktig rundt kroppen og kysset henne hett og inderlig og mumlet noe om at det var alt for lenge siden sist. Hva vi enn skulle konferere om, så var det ikke knyttet til hverken Oslo- eller Stockholmskontorets tradisjonelle virksomheter eller handlingsprogram.

Eva var den type kvinne som får kropper som min til å leve sitt eget liv. Jeg følte at jeg ikke hadde noen styring, hun var virkelig elektrisk, stod godt til etternavnet. Kysset ble gjengjeldt, lenge. Jeg kjente lemmet mitt reise seg, stivt, bli tykkere, det føltes nærmest spenstig.

Det sjenerte ikke meg at hun kjente det. Hendene hennes gled ned til gylfen min, hun løsnet behendig beltet et par hakk, åpnet knapper og glidelås, trakk trusen min ned under ballene, slik at lemmet strittet fritt. Det sjenerte meg heller ikke. Eva grep fatt rundt pikken med begge hender og sa som det første siden vi var inne på konferenserommet, at det var alt for lenge siden sist, ja.

Jeg løsnet armene rundt kroppen hennes, løsnet på slipset og tok det av, frigjorde lemmet, låste døren og kastet jakken før jeg fortsatte kyssingen. På overtidsjobb fra 9 til 16 etter en lang skitur i Romeriks-åsene mandag kveld. Eva Ström tok virkelig innersvingen på meg mandag. Selv i dag vet jeg ikke om hun var ekte impulsiv eller bare bereg-nende, men jeg vet at Eva elsket god sex. Jeg skjemmes ikke for å si at jeg gjerne elsket med henne, uten å elske henne.

Vi visste begge at det var nettopp slik og stilte ingen andre krav på hverandre enn full oppmerksomhet og full innsats når og hvor det var mulig.

Hun hadde gitt meg god sex og fått tilbake det beste jeg kunne stå for. Inntil jeg møtte Eva, ante jeg ikke at det var mulig å bli så kåt på noen bare for sexens skyld, uten samtidig være dypt forelsket. Eva var den første kvinnen jeg erfarte med skjult utstråling av feromoner som fikk hele kroppen min til å innstille seg på sex.

Først den kombinert ubehagelige og behagelige fysiske reak-sjonen med at lemmet reiste seg påtrengende inne i buksene når hun var nær, dernest denne gode fine følelsen av samhørighet når vi stod tett sammen, kyssende, klinende og ikke å forglemme den varme gleden av god sex med henne, hver gang. Også da det på mandagen bare hadde blitt et stående knull før telefonen ringte og arbeidet kalte.

Nå var det neste dag, ville Eva virkelig ringe? Det var minst 4—5 måneder siden sist vi hadde vært sammen og jeg ante at hun var på påskebesøk hos gamle venner utenfor byen. Jeg håpet iallfall det og ikke at hun hadde tenkt å dele meg med sjefen min.

Ikke at jeg hadde noen krav på Eva, heller ikke at jeg var sjalu — men søren også, jeg var da ingen bruksgjenstand heller. Eller var det nettopp det jeg var? Vi brukte jo hverandre. Og jeg kunne ikke snike meg unna at jeg hadde brukt de kunnskapene om god sex som Eva hadde lært meg, i omgang med noen andre.

Etter julebordene jeg hadde deltatt i, hadde jeg da lekt sexatlet et par ganger, men uten at det egentlig ga mersmak. Min feil, eller damenes. Men det var nettopp det Eva hadde gitt meg på mandag, mersmak. En påtrengende trang til mer sex. Jeg gikk rundt og var kort og godt gra. Ringer hun ikke snart, tenkte jeg klokken ti, tolv og to før jeg resignerte klokken fire.

Egentlig ganske forbannet fordi Eva hadde lurt meg. Dagens økt var forbi og kontorene tømtes for oss få som hadde plikttjeneste denne påskeuka. Jeg var etternøler for en gangs skyld, hadde begynt å Han gikk muntert bort fra kassen i leketøysavdelingen.

Endelig hadde han fått handlet den fjernstyrte bilen han håbet at nevøen hans ønsket seg… — en skikkelig monster-truck, med store terrenghjul, diger kufanger foran, lange antenner, og i en skikkelig koboltblå farge med sorte fartsstriper som stod godt til kromdetaljene. Ja visst var den dyr, men nevøen hans var så søt, og det var ikke så ofte de fikk leke sammen. Og dette var jo en bil som var leketøy av klasse! Det var vel litt det han hadde gjort, for en slik bil hadde han egentlig hatt litt lyst på, lenge.

Og nu som nevøen hans var blitt gammel nok til å leke med, og ikke bare ødelegge, en slik bil, var det på tide å prøve… — i alle fall var det en udmerket unnskyldning! Dessuten pleide hun ikke så ofte å bruke undertøy. Hun var dog svært glad i korsetter, og hadde et assortert utvalg av dem hjemme. Nei, hun kjøpte ekte, victorianske korsetter, som virkelig kunne forme!

Og hun brukte dem, ikke bare til fest, men også til hverdags. Med enkle skjørt, nestet sammen av billig stoff, endret hun antrekket til stadighet.

For med korsettet som en topp, var det bare å neste sammen en stofflengde, og holde den under korsettet når hun snørte det, så ble det et flott nederdel til antrekket. Fordelen var jo at ved å kjøpe et par meter billig stoff, fikk hun en helt ny kjole, i og med at hun bare byttet skjørtet, men da fremstod hele antrekket som nytt. Og med et enkelt sjal over skuldrene, var hun perfekt kledt for de fleste anledninger som ikke medførte granbar, maur og sure joggesko… I dag hadde hun på seg et sort korsett, og et enkelt skjørt i mørk blått stoff.

Over skuldrene hadde hun et tynt sjal i samme farge som skjørtet. Og hun moret seg med, av og til, å slå den på et øyeblikk eller flere… Selvsagt ikke når hun stod tett inntil andre, for den var ikke helt lydløs, men den støyet ikke så meget at det forstyrret i gatens mylder. Jeg hadde sett turen avertert på Internett og sist jeg hadde vært i Chamonix, byen som ligger så vakkert til ved dette mektige fjellet, så hadde jeg bestemt meg.

Opp dit skulle jeg, en dag. Galskap eller ikke, jeg meldte meg på turen og en vakker sensommerdag ankom jeg Chamonix. Byen som huset de første olympiske vinterleker i En sjarmerende liten alpeby beliggende i nord-Frankrike, like ved grensen til Italia og Sveits. Vi var en gruppe på 10 stykker som hadde reist og vel innlosjert på hotellet ble vi servert en deilig middag med dertil passende vin.

Stemningen var høy og alle gledet seg over endelig å være fremme ved målet. Jeg hadde lagt merke til en forholdsvis kjekk gutt på flyet nedover og når jeg fanget blikket hans hevet han vinglasset og smilte til meg.

Første dagen måtte vi opp tidlig. Obligatorisk på disse turene er at du må opp i m høyde for å avklimatisere deg. Der må du være ca. Det var flere måter å komme til Aiguille du Midi, men jeg hadde valgt å ta gondolbanen. Ikke spør meg om hvorfor, jeg liker antakeligvis å bli litt skremt. På det høyeste svever banen meter over et enormt juv, og det var denne skrekkblandede fryden jeg ville oppleve. Det kriblet litt ekstra i magen at gutten fra i går hadde valgt samme reiseruten som meg.

Hmmmmm dette lovet jo bra og skulle jeg bli redd hadde jeg en til å passe på meg. Solen strålte fra en skyfri himmel og jeg gledet meg til gondolturen. Vi hadde blitt lovet at den ville være helt fantastisk nå som været var så fint. Vi kom oss om bord og turen startet. Vi håndhilste og presenterte oss. Gutten het Svein og var fra Oslo, han hadde tatt turen i fjor og forsikret meg om at dette ville bli bra. Gondolbanen stiger fra 1. Hvilket det selvfølgelig gjorde. Jeg bemerket at jeg syns det gikk så sakte, plutselig rykket det litt i gondolen og jeg holdt pusten, våget nesten ikke å se ned for jeg visste at vi var på det høyeste punktet og det var langt ned, veldig langt ned.

Svein tok tak i nødtelefonen på veggen og fikk raskt kontakt med folkene på bakken. De forklarte at en strømkabel hadde røket, og at det nok kunne ta timer før det var i orden.

De forsikret oss om at vi var trygge og at vi bare måtte ringe ned igjen Hotellet var fullt av kursdeltagere og seminarrepresentanter. Det var vår siste dag i Bulgaria da en imponerende godt bygget fyr med veldig tykke [ En Milf Forførte meg — En sann sex novelle Da jeg var 21, jeg så jeg en eldre, vakker, , blond kvinne stirre på meg fra over en klubb i sentrum av Arendal.

Sant nok, hun ba meg om å danse. Laila på toalettet, en sexnovelle Laila på toalettet — En erotisk novelle basert på sex Historien starter med en gang jeg var på en hjemmefest. Jeg kjente noen, men de aller fleste [ Trekantsex i baren — En Sexnovelle  Trekantsex med en fremmed — En sexnovelle Jeg prøvd så godt jeg kunne å motstå det Nora gjorde akkurat der og da. Hun hadde på seg en kjole som gikk [ Vel framme sa hun "Kom", rettet på kjolen og gikk inn i det avsidesliggende huset sitt.

Da vi var innenfor møtte hun meg i et dypt, vått og krevende kyss, mens vi undersøkte hverandre med ivrige hender. Fikk knotet av oss litt klær, men vi kom ikke lengre enn til stua før hun havnet i en lenestol med sprikende ben. Jeg lå på kne foran henne og snuste meg frem mellom de modne lårene hennes, til jeg begravde ansiktet mitt i den forsømte musa. Jeg elsker å slikke, kan det og ga henne en ordentlig omgang med tunga. Rota rundt litt med tunge og lepper før jeg sirkla meg inn på, og roterte tunga silkemykt og varsomt rundt klitten hennes ei stund.

Så slikka jeg over og rundt tappen hennes med stadig mer begjær og grådighet, til jeg sugde på den modne klitten i lange intense drag.

Hun var fortsatt våt og jeg skled inn først en, så et par fingre til, i den varme fitta hennes. Så startet jeg på ny med fjærlett slikking av klitten.

Jeg nøt hvert sekund, jo mer høylytt hun ga seg hen, jo mer tent ble jeg. Hun tok meg med og viste meg soverommet etterhvert. Da var jeg blitt så kåt at jeg var sprengferdig. Hun ba meg legge meg på rygg i senga, satte seg over meg og tredde seg ned over det struttende lemmet mitt som forsvant inn i henne, centimeter for centimeter. Jeg brukte alt jeg hadde og alt jeg kunne for å holde tilbake mens hun red meg. Jeg knadde puppene hennes og nøt, men hun var full og sliten og la seg snart ved siden av meg med sprikende ben.

Ta meg, klynket hun og jeg stïlte meg på knærne i senga, tok godt tak i rumpeballene hennes, løftet henne litt og stappet staken min inn i den overgrodde hullet hennes. Jeg pumpet på det jeg hadde, støtte hardt inn i henne. Det tok nok sant å si ikke så lang tid før jeg kjente at eksplosjonen ikke var til å stoppe.

noveller erotisk moden sex

Noveller erotisk moden sex -

De prater litt om dumme biler, jobb, hverdagsliv og litt etter litt går praten letere og lettere etter hvert. Dagens økt var forbi og kontorene tømtes for oss få som hadde plikttjeneste denne påskeuka. Om du er en haiker, en som kommer kjørende fordi, om du kjører alene, om det er dag eller natt… alt det overlater eskorte grimstad sex blader til skribentens kreativitet.

Under ferien min ringte Helene for å si at det var ingen problemer, men ønsket å vite hvor jeg var og hva drev med. Fordi vi var nå ganske vennlig, fortalte jeg henne at jeg var naken i hagen på hotellet med andre nakne mennesker. Jeg ventet på at hun skulle bli ganske rystet av det jeg hadde sagt, men tilsynelatende var hun ikke det fordi hun spurte om jeg fikk en over-all sun tan. Jeg sa jeg hadde blitt en del brunere. Da jeg kom tilbake til kontoret mitt sa Helene at hun kunne se at ansiktet mitt var ganske mye brunere og spurte om jeg var brun over alt.

Har du lyst til å komme til huset mitt etter at vi stenger her? Det ville være trygt for meg å kle av meg der, men vil du føle deg ukomfortable hvis jeg gjorde det? Det var første gang vi dro til huset mitt. Da vi var inne, spurte jeg henne om jeg nå skulle kle av meg. Jeg ønsker veldig mye å se hele brunfargen din.

Med den invitasjon strippet jeg helt naken, sko, sokker, skjorte og underbukse. Der var jeg, splitter naken, foran Helene. Her må jeg tilstå at jeg likte det. Det var annerledes å være naken her i forhold til på hotellet sannsynligvis fordi Helene er min venn.

Hun fikk meg til å gjøre en enken sirkel forran henne. Det er ikke rettferdig. Vel framme sa hun "Kom", rettet på kjolen og gikk inn i det avsidesliggende huset sitt.

Da vi var innenfor møtte hun meg i et dypt, vått og krevende kyss, mens vi undersøkte hverandre med ivrige hender. Fikk knotet av oss litt klær, men vi kom ikke lengre enn til stua før hun havnet i en lenestol med sprikende ben. Jeg lå på kne foran henne og snuste meg frem mellom de modne lårene hennes, til jeg begravde ansiktet mitt i den forsømte musa.

Jeg elsker å slikke, kan det og ga henne en ordentlig omgang med tunga. Rota rundt litt med tunge og lepper før jeg sirkla meg inn på, og roterte tunga silkemykt og varsomt rundt klitten hennes ei stund. Så slikka jeg over og rundt tappen hennes med stadig mer begjær og grådighet, til jeg sugde på den modne klitten i lange intense drag. Hun var fortsatt våt og jeg skled inn først en, så et par fingre til, i den varme fitta hennes.

Så startet jeg på ny med fjærlett slikking av klitten. Jeg nøt hvert sekund, jo mer høylytt hun ga seg hen, jo mer tent ble jeg. Hun tok meg med og viste meg soverommet etterhvert.

Da var jeg blitt så kåt at jeg var sprengferdig. Hun ba meg legge meg på rygg i senga, satte seg over meg og tredde seg ned over det struttende lemmet mitt som forsvant inn i henne, centimeter for centimeter. Jeg brukte alt jeg hadde og alt jeg kunne for å holde tilbake mens hun red meg. Jeg knadde puppene hennes og nøt, men hun var full og sliten og la seg snart ved siden av meg med sprikende ben. Ta meg, klynket hun og jeg stïlte meg på knærne i senga, tok godt tak i rumpeballene hennes, løftet henne litt og stappet staken min inn i den overgrodde hullet hennes.

Jeg pumpet på det jeg hadde, støtte hardt inn i henne. Det tok nok sant å si ikke så lang tid før jeg kjente at eksplosjonen ikke var til å stoppe. Men motet sviktet, eller tiden.

For plutselig var det søndag, møtet ble brakt til slutten og de kom ikke til å se hverandre igjen på et helt år. Nå møttes de igjen, og spenningen var der fremdeles.

Det var deilig å kjenne. Hun smilte og løftet rødvinsglasset mot ham, der han satt rett ovenfor henne. Han besvarte skålen med et megetsigende blikk. De danset sammen etterpå. Hun nøt å kjenne armene hans holde henne stødig og lede dem omkring uten å dulte borti noen. Dessuten var hun sikker på at det ikke var mobiltelefonen hans hun kjente mot hoften. Av og til lente hun seg inntil ham med munnen nesten inntil øret for å si noe som ikke var viktig.

Mest for å komme nærmere, slik han gjorde. Kommentarer om musikken, om møtet, om andre deltagere… Det var da de begge snudde seg samtidig at de nesten møttes i et kyss. Bare en centimeter skilte dem og leppene hennes brant etter å fjerne den centimeteren. Men motet, det forbannede motet, det sviktet igjen. Hun lukket øynene, skalv innvendig, nøt følelsen av brennende lidenskap, en følelse som bare ble sterkere jo lenger de danset.

Og til slutt fikk hun bevist at hans mot var større enn hennes. Da hendene strøk oppover ryggen, fingrene gled gjennom håret i nakken og han holdt henne varsomt fast mens han lett presset leppene mot hennes. Hun sukket av sødme. Ble tung i kroppen. Lysten veide og hun smøg seg tettere inntil mens hun smakte på kysset hans. Tunga sirklet litt rundt hennes, han sugde den lett inn i sin munn, slapp taket, nappet i leppene hennes med sine og stakk tunga inn i hennes munn, hvor den var mer enn velkommen.

De sa ikke noe da kysset dvelende ble avsluttet. Det lå usagt i luften hva som nå skulle skje. De gikk ut av danselokalet, han med armen lett om hennes skulder, nesten fortrolig, i alle fall løfterikt. Det murret i kroppen, som en ulmende ild. Hun trakk pusten dypt mens de ventet på heisen. Hånden som strøk henne langsomt opp og ned den nakne overarmen, var het, eller var det hennes hud som brant under hans berøring? Hun skalv av spenning.

Det dirret under huden, som understrømmer i stille vann. Nervene oppførte seg som maurganger, det kriblet og kilte mens hun stirret på heistallet i håp om at heisen skulle komme fortere ned.

Novellen skal ha følgende utgangspunkt, satt av MindCrime på Erotikknett: Midt i svarte skauen, milevis fra nærmeste hus står en eller flere haikere. Om du er en haiker, en som kommer kjørende fordi, om du kjører alene, om det er dag eller natt… alt det overlater jeg til skribentens kreativitet. Jeg kjørte innover skogen. De Värmlandske skoger er, tilsynelatende, uendelige. Alt om hverandre, så ikke monotonien skulle gjøre meg trett underveis.

Målet for turen var den lille gården jeg hadde arvet i Sverige, og som kun ble brukt til fritidsbolig og jakt. Jeg har fellingstillatelse i egen skog, noe som jo gjør det litt spennende. Min kjære Hersker var allerede på gården, han hadde kommet dit i går, efter å ha kjørt opp gjennom Sverige i motsatt retning; han hadde vært på et seminar i sør-sverige. Vi hadde avtalt å møtes der denne helgen, for han skulle videre til et møte i Danmark mandag morgen, og da slapp han å kjøre helt hjem, men kunne kjøre rett fra gården.

Spenningen sitret i kroppen min, der jeg satt i en enkel topp, uten BH for det kunne han absolutt ikke like at jeg brukte , et forholdsvis kort skjørt, stay-ups, truseløs, og med pene sko, alt efter hans ønske.

Jeg hadde ikke sett min kjære på nesten 3 uker, opptatt som vi hadde vært på hver vår kant, og nu gledet jeg meg vilt til, endelig, å treffe ham igjen. Hjemme hos meg selv hadde jeg dusjet nøye, og selvsagt fjernet kroppshår med nitid nøyaktighet. Min kjære Herre ønsket ikke noe hår på kroppen min, nedenfor hodehåret, men det skulle til gjengjeld holdes langt og skinnende. Håret fikk myke bølger av snurringene og tvinningen, noe som så vakkert ut når min kjære ønsket at håret mitt skulle være løst, og til sist var det enkelt for ham å løsne håret mitt, siden det kun satt festet i en enkelt hårpinne oppe på hodet.

Selvsagt var negler på hender og føtter velstelt, og lakkert med en nøytral lakk, slik han likte. Gullkjedet rundt halsen min, var, som alltid, tilstede. Det var ikke mulig å ta av, uten å ryke det, og sjelden eller aldri har jeg følt meg så vakker, så utvalgt, og så spesiell…— som den gang han tok meg med til gullsmeden for å feste dette symbolet på hans kjærlighet til meg. Likevel var det et sterkt symbol på hans Min venninne, som jeg hadde bedt komme var riktig nok kommet men hun avviste alle mine forsøk på å komme innpå henne.

Jeg hadde drukket opp den ølflasken jeg hadde åpnet og gjort meg klar til å gå. Jeg var i dårlig humør og så ingen grunn til å gjøre det verre ved å drikke fordi eg syntes synd på meg selv. Jeg hadde kysset henne på min ømmeste og beste måte og hun besvarte kyssene mine begjærlig. Jeg var overkåt og tok nok for raske skritt.

Jeg hadde opparbeidet et steinhardt lem som jeg litt småfrekt la hendene hennes over for å vise hvor klar jeg var. Der var da ett eller annet sa klikk og hun var overhodet ikke lenger interessert.

Det var kanskje ikke den helt riktige fremgangmåten, det å stange lemmet mot håndflaten hennes på den måten. Men jeg var stolt av lemmet mit og ville gjerne hun skulle få kjenne størrelsen.

Tenkte i mitt ungdommelige sinn at det ville tenne henne. Men uansett hva jeg nå sa, så hjalp bønner og unnskyldinger ikke. Da jeg truet med å forlate selskapet var det tydeligvis helt i orden for henne. Så kort tid etter satt jeg da i min egen bil på vei hjem fra festen som aldri en gang begynte. Jeg var kåt, og lemmet sprengte innenfor buksen. Jeg vurderte en snartur i vei kanten for å rive av den verste kåtheten da et skue plutselig dukket opp foran meg på veien.

Jeg passerte et skogholdt i nærheten av byens bedre strøk og der stod det sannelig to haikere. Det vil si en dame står i veien og haiker og en mann sitter på benken bak henne. Han ser opp et lite øyeblikk før han lar haken falle ned igjen på brystet. Kvinnen er kledd i en flott lang selskaps kjole med masse glitter og stas, samt høye hvite sko med lange stilettheler.

Hun har oppsatt hår og de kommer begge tydeligvis fra fest. Han sitter og sover bak henne med sin smoking dress på. Den er åpen i fronten og han bærer tydelig preg av å være stup full. Jeg sakner farten og kvinnen mer rekker ut hånden en haiker nå. Jeg brummer litt ekstra med motoren før jeg glir opp foran den flotte kvinnen som jeg ville tippe var i 35 års alderen.

Han er tydeligvis noe eldre eller bærer i det minste preg av det. Jeg har allerede rullet ned vinduet i mitt amerikanske glis da hun legger hånden på dørkarmen og smiler det beste hun kan. Han står langs en smal vei med skog på alle kanter… Bilen har han gitt opp å få liv i, intet liv å spore under panseret…Det begynner å bli sent, denne varme augustkvelden, og han ser mørkt på situasjonen.

Midt uti villmarken uten bil og mobil — og milevis til nærmeste tettsted…Han er 30 år, men føler seg hjelpeløs som et barn, der han står og haiker i skogen. Det passerer omtrent en bil i kvarteret, og det rekker å bli mørkt før en av dem endelig stopper. En stor Caravelle med et par åringer i forsetet, og en diger bikje i baksetet. Han forklarer sin fortvilte situasjon for det gamle ekteparet. De er på vei til hytta si, bare en time unna, der kan han få overnatte, og han kan få ringe til nærmeste verksted neste dag…«Bare hopp inn helt bakerst, det er noen klappseter der bak.

Da han åpner bakdøra blir han overasket over ei smilende dame på hans egen alder. Han hopper inn, lukker døren etter seg, og bilen starter å kjøre. Han smiler litt beskjedent, setter seg ovenfor Astri, og sier forsiktig «jeg visste ikke at det var flere her».

Astri smiler selvsikkert tilbake, «må være med foreldrene mine på hytta av og til vettu, kjekt med litt avkobling fra hverdagen». Hun har på seg en kort sommerkjole som stopper ved knærne, og han kjenner at hun lukter ufattelig godt selv om hun sitter helt på motsatt side av bilen. De prater litt om dumme biler, jobb, hverdagsliv og litt etter litt går praten letere og lettere etter hvert.

Etter bare 20 minutter bak i bilen med Astri føler han at han kjenner henne litt. Han kan ikke hjelpe for at han til stadighet ser på leggene og knærne hennes som ikke dekkes av den lette sommerkjolen.

0 thoughts on “Noveller erotisk moden sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *