Tantrisk oslo nuru massasje norge

tantrisk oslo nuru massasje norge

Utføres tantra massasjen regelmessig vil man kunne få helbredende effekter på psyken,  den mentale helsen og bringe deg til åndelige nivåer. For menn og kvinner — et positivt sted for kropp og sjel! Massasjen øker utskillelsen av lykkehormonet serotonin Hvis vi er i stand til å betrakte kroppen vår som et tempel, blir den et hellig sted for skjønnhet og lykke.

Massasje er en av de mest praktiserte og mest verdsatte metoder for restitusjon av både fysikk og psyke. Det gjenoppretter vitalitet, forbedrer humør og godt trente hender byr på forvandling i en reell helseterapi. Massasje, praktisert som en kunst, gjør ikke bare at man slapper av i musklene, men også psykisk. Ved å øke blodsirkulasjonen i områder som blir massert, bidrar det til å fjerne giftstoffer og det øker utskillelsen av serotonin, lykkehormonet som holder oss beskyttet mot depresjoner og psykiske lidelser.

Massasje lader oss med energi, gir oss vitalitet som følge av bedre blodsirkulasjon, oksygenutveksling på cellenivå og stoffskifte. Forbrenningen av giftsstoffer intensiveres, og cellene blir frigjort fra alle slags avfall. Således er den energibalansen i kroppen restitusert og organene fungerer. Partner, barn, arbeid, smerter, interesser, foreldre — alle type relasjoner. Vi er hele sammensatte mennesker med tanker, følelser og kropp. I livet opplever vi alle sjokk og traumer som blir sittende igjen inni oss.

Å helbrede dette er et dypt arbeid som vil gå over flere møter. Vi bygger tillit, du deler om riftene og sårene du har fått i livet som du vil helbrede. Deretter vil vi jobbe med pust, lyd, bevegelse, meditasjon og massasje for å løsne fastfrossende ideer, følelser og minner i kroppen. Slik at du ikke blir styrt av dine tidligere opplevelser, men er fri til å skape det livet du vil leve.

Jeg har hatt min egen helbredelses-reise som har ført meg til blant annet Zen-coaching, Tantra og Shamanisme. Finn tilbake til din ekte feminine natur. Personlig terapi, tilpasset ditt behov som gjest. Få et nytt perspektiv. Lær mer om Tantra gjennom vår Tantra Coaching og Workshops. Slapp totalt av i vår. Føl deg til rette og trygg i våre elegante, varme og behagelige fasiliteter. Velkommen til Bliss Massasje Senter i Oslo Avansert tantra undervisning har nå gjenoppstått gjennom kunsten av sensuell og energiserende massasje.

Se våre priser Se våre priser. Se de siste Se de siste. Gjør en avtale Gjør en avtale. Tantrisk Bliss Massasje for Menn Nyt vår kreative kropp mot kropp sensoriske massasje opplevelse. Tantrisk Bliss Massasje for Kvinner Revitaliser deg i våre varme og trygge omgivelser. Tantrisk Bliss Massasje for Par Opplev økt intimitet og forsterk polariteten i ditt parforhold. Bliss Avspennings Massasje Dyp avspenning og muskel helbred gjennom innovativ bearbeiding.

Se mer av våre spesielle tilbud. Tjenester og Priser Hver enkelt massasje seanse er tilpasset dine spesifikke behov hos oss. Bliss Tantra Massasje 90 min: Fra Bloggen siste nytt og tilbud. Nyt vår gave til deg:

: Tantrisk oslo nuru massasje norge

Sex oslo kontakt annonse 75
FITTE MOT FITTE NEGER DILDO Og viser fram klaskepisk, uten at jeg tror det er obligatorisk. Du kan bestille 3-timers undervisning og praksis i Tantrisk Massasje for deg og din partner alene. I noen sammenhenger er hele poenget at man ikke skal få utløsning, men den seksuelle energien skal beholdes i kroppen og gi mennesket ny kraft. Bli tatt med respekt Tantrisk Bliss Massasje for Par Opplev økt intimitet og forsterk polariteten i ditt parforhold.
Tantrisk oslo nuru massasje norge 748

Tantrisk oslo nuru massasje norge -

Gjennom tillærte forestillinger knytter hjernen alt som har med bryster, underliv og erotisk berøring med mulighet for sex, — ønsket eller uønsket. Skrevet Januar 3, Min kloke og vakre massør var svært dyktig, profesjonell, følsom, var og intens. Forbrenningen av giftsstoffer intensiveres, og cellene blir frigjort fra alle slags avfall. Gjennom sensuell berøring forsterket med massasjen vil du oppleve en økning av den erotisk energien og dennes harmoniske flyt gjennom kroppen.

Hun er god på å gi nærhet og føle din pust så vi begge er i samme mood. Hennes spesialitet er dog anal maping prostatamassasje og lingam. Jeg har aldri vært borte i noen som har slik tålmodighet. Jeg har prøvd det og, men når jeg har opplevd Martina så tror jeg ikke det går å finne noe bedre. Hun bygger en opp så langsomt så etter 20 min etter å ha pustet så mye så får jeg kramp i fingrene-heldigvis trenger jeg ikke mine egne, så får jeg den mest intense og fantastiske eksposjonen. Noen som har erfaringer fra Tantrakvinnen?

Alle de tre ovenfor nevner "Sexual Bodywork" hvorav den siste linker til en video. De nevner også at sesjonene utføres av personen med klær og hansker på. Må si at dette pirrer nysgjerrigheten litt. Ifølge videoen er berøring av genitalia en del av utdannelsen og jobben. Hun nevner også erotical massage. Og viser fram klaskepisk, uten at jeg tror det er obligatorisk.. Jeg har samlet noen erfaringer og opplever at alle tantratilbyderne er nokså like.

Dette er folk fra de samme miljøene i Tsjekkia, og de jobber på større klinikker der. Filosofien bak, og programmet som gjennomføres, er nokså likt - slik jeg erfarer det. Du må betale for 90 minutter. Det betyr at du ikke "slipper unna" med et kort besøk, men må være villig til å bruke både tid og penger.

Det gjør noe med seriøsitet og kvalitet, også på klientellet. Du er ikke på noen klinikk eller salong, med andre kunder inn og ut. Det handler om deg, så lenge du er der. Det blir mer personlig, også fordi du må snakke litt foran timen, sittende i en stol. Omgivelsene er av en god del høyere standard enn på de fleste thaisalonger. Du er selvsagt i private omgivelser, siden det bare er deg der. Og du får selvsagt dusje før og etter,. Du betaler drøyt kroner for 90 minutter.

Da får du tantrisk massasje i hele denne perioden. Dette er ikke muskelarbeid eller "fysioterapi", men strykninger og velbehag. Hvis du ønsker en regulær massasje er dette altså feil. Det handler om å sveve, meditere og gå inn i en nytelsesboble så lenge det varer. Du skal ta imot, ikke være aktiv på noen måte. Det er ikke forbudt å komme nær, litt instinktivt, men du skal ikke "klå".

Dette er nært og fysisk. Det starter stående, fortsetter liggende på magen, deretter liggende på ryggen. Passivt hele tiden, som sagt. Du får en sarong, men blir nokså fort naken. Det samme gjelder massøsen, som er tsjekkisk, pen, classy, serviceminded, smart og med en haug diplomer.

Dette er ikke søsteren til tanten til hun i sjappa rundt hjørnet. Hun er kjempeflink til det hun gjør. Tantrisk massasje inkluderer berøring av nærkontakt mellom mottakers og givers kropper "body2body" , men også en selvfølgelig berøring av kjønnsorganene.

Filosofien bak det er lett tilgjengelig på nettet. Dette er ikke "HJ" etter tantrisk tenkning. Derfor varer det mye, mye lenger enn det som kan oppleves i sjappa til søsteren til tanta Tantra er ikke cheap thai. Noen spør om avslutning. Det kan skje, men ikke nødvendigvis. I noen sammenhenger er hele poenget at man ikke skal få utløsning, men den seksuelle energien skal beholdes i kroppen og gi mennesket ny kraft.

Men dette er mer teori enn praksis. Åpner opp for ny type nytelse. Du er bedre enn du tror. Gjennom selv-aksept åpner du opp for større indre frihet, ro, kontakt, kjærlighet, tillit og mer av det du lengter etter i livet. Zen coaching er en utforskning av det som er levende i deg, igjennom samtale. Det kan være ulike temaer som opptar deg i livet: Partner, barn, arbeid, smerter, interesser, foreldre — alle type relasjoner. Vi er hele sammensatte mennesker med tanker, følelser og kropp.

I livet opplever vi alle sjokk og traumer som blir sittende igjen inni oss. Ved å øke blodsirkulasjonen i områder som blir massert, bidrar det til å fjerne giftstoffer og det øker utskillelsen av serotonin, lykkehormonet som holder oss beskyttet mot depresjoner og psykiske lidelser.

Massasje lader oss med energi, gir oss vitalitet som følge av bedre blodsirkulasjon, oksygenutveksling på cellenivå og stoffskifte. Forbrenningen av giftsstoffer intensiveres, og cellene blir frigjort fra alle slags avfall. Således er den energibalansen i kroppen restitusert og organene fungerer. I tillegg er massasje en flott måte å kombinere nytte med velbehag ved samtidig å gi oppmerksomhet til både kroppen og sjelen. Den åpner en ny verden av intimt samvær basert på opplevelsen av magisk berøring Tantrisk massasje er en mystisk reise, en opphøyet form for dyp og intens kontakt mellom to mennesker.

Den kan bringe oss i kontakt med våre innerste sirkler og vår sjel. Effekten av tantrisk massasje vil føles I kroppen flere dager etter massasjen som en overraskende strøm av energi,  spontanitet, livskraft, vitalitet, lykke, kjærlighet, mental klarhet, tilstedeværelse og høyere bevissthet. La friste av en massasjesesjon og nyt til fulle noen av de beste brukte øyeblikkene i livet ditt.

Copyright Tantrisk Massasje Aktuelt.

tantrisk oslo nuru massasje norge

0 thoughts on “Tantrisk oslo nuru massasje norge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *