Best dildo sexleketøy for henne

best dildo sexleketøy for henne

Materialet er mykt og behagelig, men lukter litt gummi. Den kaninformede vibratoren er godt plassert og treffer der den skal. Både nesetuppen og ørene kiler veldig deilig", melder Pia Christine Lindholt. Kaninørene er godt plassert på denne vibratoren. Se flere saker fra: Dette bør du ha i sexskuffen. Nekter mannen å bruke sexleketøy. Sexleketøy for menn Lørdagsgodt for lekne mannfolk. Sex og hjelpemidler Sexleketøyene du bør vite om. Julegave til kjæresten 30 erotiske julegavetips.

Test av sexleketøy De beste vibratorene. Sexverktøyet alle par trenger. Analsex Baklengs til himmels. Jeg liker å bruke dildoer alene og sammens med kjæresten! Jeg har flere typer, men favoritten er vel ca 7cm lang og har en klitoris vibrator i tillegg. Den har perler i midten og to instillingsfunksjoner i ulik rytme, den lange delen roterer og den lille delen vibrerer. Da kan hun velge om hun vil bruke de separat eller begge samtidig.

Må bare si at den er jeg veldig fornøyd med og vet at to av mine venninner har den samme. Snakk for deg selv! Det spørs på rytme og teknikk. Så vennligst ikke si de fleste kvinner.. Jeg kjenner iallefall ingen kvinner som har sagt at de tenner på en kaldt dau plastsak.

En vibrerende i motsetning, kan få de fleste til å rødme når de husker sist orgasme. Jeg har riktignok til gode å prøve vibrator bruker dusjen i steden , men en silikondildo er deilig å bruke. Jeg kjenner mange kvinner som får orgasme ved bruk av dildo, man "tenner" ikke på en dildo, men det er et hjelpemiddel når man ikke har andre muligheter, jeg kommer hver gang jeg bruker den, men tar den selvfølgelig ikke frem hvis jeg ikke er kåt.

Så go "plastsak" hva skulle vi gjort uten?? Hvis du vet at hun blir glad for en dildo då Tror ikke prippene damer som deg heller vil få dildo i gave.. Jeg kjenner meg selv og kroppen min svært godt, og jeg blir tilfredsstilt av en dildo Allikevel, de fleste undersøkelser viser at det er vanligere for kvinner å få klitoral enn vaginal orgasme.

OG, fordi de fleste menn ikke vet forskjell på en dildo og en vibrator kom jeg med dette rådet til han som ønsket å kjøpe leketøy til kona si! Jeg personlig ville satt mye mer pris på en vibrator, enn en dildo.. Hvis du skal kjøpe dildo tror jeg du bør kjøpe en med "normal" størrelse, hvis ikke du vet at hun har en ting for gigantiske.. Kjøp ihvertfall ikke en i størrelse ment for bruk rett etter en fødsel!!!!

Får skikkelige sprutorgasmer når jeg bruker den. Jo, den er en STOR vibrator. Som dildo er den helt på gjennomsnittet. Men str, det at den roterer og vibrerer samtidig er det beste.

Den gjør ting ingen mann kan måle seg med. Så når jeg bruker den må min kjære forlate rommet men da har han fått sitt og er fornøyd. Der kan du få tips og ideer, helt diskret, uten å måtte snakke med noen, sier hun. En femte ting er kondomer. En god massasjeolje er også med i min «grunnpakke», sier Terje Presthus i Erotikknett. Glidemiddel er obligatorisk , og når det gjelder glidemidler er det for lengst organiske som gjelder, uten aspartam eller parabener.

Ikke bare gir de en helt annerledes følelse når man berører partneren, men er også ypperlig når man utforsker analsex med for eksempel en finger bak, det blir glattere og man slipper problemer med negler.

Han tipser også om at et kondom ha flere bruksområder enn som prevensjon og beskyttelse, for eksempel kan man putte sexleketøy, som et vibrerende egg, i et kondom for anal stimulering. Kondomeriets nettredaktør og presseansvarlig, Maria K. Ebbestad, vil ha med en ting til i grunnpakken.

Det kommer nemlig alltid godt med enten man er singel eller i et forhold, sier hun. Men dersom du er nybegynner og vil prøve deg innen sexleketøyenes verden, husk at vi liker ulike ting og er skapt forskjellig.

Når det gjelder vibrerende leketøy er det også lurt å tenke på hvilke vibrasjoner du er på jakt etter. Tommelfingerregelen er at jo mindre batterier vibratoren bruker jo mer kilende type vibrasjoner gir den, det vil si at den nesten er som en sint liten bie om man kan beskrive det sånn, sier Maria K.

Det er også et tips å prøve sexleketøyet alene de første gangene, for å unngå forventninger fra både deg selv og partneren din. Type vibrasjon er viktig, for det er ofte enten eller.

Enten så liker man den kilende og hissige varianten, eller så liker man dype og kraftigere, sier presseansvarlig hos Kondomeriet, Maria K.

Går du for noe elektrisk, husk også å putte batterier eller lader i sexskuffen og sjekk hvordan leketøyene bør rengjøres. Kondomeriet har orgasmegaranti på alle sexleketøy som vibrerer, som sikrer deg pengene igjen, etter at du alt har prøvd det, dersom du føler at du har valgt feil. En stor flaske glidemiddel er et must for alle kategorier f. Hydra organisk glidemiddel fra Erotikknett.

Ifølge pressesjef Terje Presthus i Erotikknett. Det viktigste for singelkvinnen som ikke har testet så mye før er en enkel liten vibrator, fortrinnsvis en som kan benyttes både utenpå og på innsiden, som tillater henne å bli kjent med kroppen, ifølge Presthus.

For erfarne menn, er det gjerne tre ting som teller: En fleshlight, en kraftig penisring og en buttplugg, ifølge Presthus. Kvinner kan i langt større grad enn menn ha sexleketøy liggende for bruk med en partner, enn det menn kan, ifølge Terje Presthus i Erotikknett.

For nybegynnere kan det være lurt å begynne med rimelige produkter. Etter som man blir mer erfaren og får mer kunnskap om hva man liker, er det enklere å kjøpe de gode produktene, ifølge Terje Presthus. Grunnstammen er nybegynnerproduktene, så kan man heller fylle på med de produktene som man har erfart at er «riktig» i forhold til de erfaringer man selv har gjort seg.

best dildo sexleketøy for henne Penis forlenger og hylser Strap on. Julegave til kjæresten 30 erotiske julegavetips. Jeg forstår godt at du er bekymret. Tenk at du vil bli kåt, kjenn etter hvor du synes det er godt å ta på og hvordan du gjør det. Så go "plastsak" hva skulle vi gjort uten??

Wishlist  0 items Total price: Shopping Cart  0 items Total price: For henne Vibrator Anal vibrator Dobbel og trippel stim. Dildo Anal dildo Dobbel dildo Enkel og klassisk dildo G-punkt dildo Glass dildo Penis dildo Prostata massager Naturtro realistisk penis dildo Strap on dildo og harness Spennende og spesielle dildo.

Stimulator Klitoris stimulator Luksus stimulator Strapon stimulator Oppladbar stimulator. Vaginakuler Bryst og brystvorte klemmer Love doll Sex maskin. Naturtro vagina Masturbator Love doll. Penisring Penisring med vibrasjon Penispumpe. Penis forlenger og hylser Strap on.

Lek og moro Frekke leker Brystvorteklemmer o. Romantiske sex kits Sexy kostymer og undertøy Spill og moro love games. Elskovshuske love swing Håndjern og fotjern bindeleker Posisjon puter og støtte. Dildo og strapon Vibrator og stimulator Vibrerende penisring. Latex klær for ham. Latex klær for henne. Massasje Aromatiske olje Massasje Smak massasje Varmende massasje. Lyst og stimulerende Hjemme tester. Hygiene og velvære Speculum. Medisinske penisforlenger Andropenis penisforlenger Jes-Extender penisforlenger Male Edge penisforlenger.

Share your referral link! Login or create an account to be rewarded for sharing your referral link! Login or create an account to earn Bonus Points for sharing! Earn Bonus Points for sharing! Earn 5 Bonus Points for liking this on Facebook! Earn 10 Bonus Points for following us on Twitter! Earn 5 Bonus Points for tweeting this on Twitter! Earn 5 Bonus Points for sharing your referral link! John Holmes naturtro dildo. Basix klar dildo med sugekopp 6.

Basix naturtro dildo sort 9 tommer. Lelo Ella g-punkt dildo hvit. Lelo Ella g-punkt dildo lilla. Lelo Elise 2 oppladbar vibrator rosa. Lelo Ina 2 oppladbar vibrator lilla.

Dobbel dildo 18 tommer. Den har en super fasong og sitter som en smukk når du får den på plass. I tillegg til at den vibrerer kjempegodt. Svakom Emma Mini Wand fikk og 4. Journalisten fikk orgasmer «på rekke og rad», men hun savnet flere bruksområder … Vel, det er en klitorisvibrator til utvendig bruk.

Ønsker man en annen form for stimuli bør man nok gå for en annen modell ;. Terningkast 3 At den superfine designvibratoren Tenga Iroha Tori Klitoris vibrator bare fikk 3 skjønner jeg ingen ting av, men så skriver jo journalisten at hun i utgangspunktet ikke er superfan av sexleketøy, men liker det best «the natural way», så da sier det jo seg selv.

Er man ikke interessert, så er man ikke det, og da blir det ikke god stemning. Å gi den trekk for at den enten vibrerer for svak, eller for sterk er og litt rart, for den har 5 ulike nivåer og håndtrykket bestemmer du jo selv ;.

Personlig veiledning Når det gjelder valg av sexleketøy er det viktig å tenke over hva du syns er deilig, og hva slags stimuli du er på jakt etter. Trenger du en klitoris stimulator, eller en god vibrator for både klitoris og g-punkt, eller noe som kiler godt i baken?

Er du usikker på hva du skal velge kan du alltids kontakte meg, så hjelper jeg deg til å finne et sexleketøy som passer for deg. I mellomtiden kan du kjapt lese deg opp på en liten sexleketøy-guide som du finner her. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;.

0 thoughts on “Best dildo sexleketøy for henne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *