Naken i syden villige jenter

naken i syden villige jenter

Det spørsmålet stilte Brian til fremmede kvinner på gata rundt om i Europa. Det sies at spør man bare mange nok jenter om de vil ligge med deg, vil noen før eller siden si ja. Han har de siste årene gjort stort suksess på nettet med sine skjult kamera-videoer. Under YouTube-kontoen Whatever har han og vennene hans nesten to millioner faste følgere av videoene de lager.

I fjor hadde han stor suksess med sitt sosiale eksperiment der han spurte hundre vilt fremmende jenter på gata i USA om de ville ligge med han. Nå i sommer ville han ta eksperimentet ett skritt videre, så mens han var i Europa stoppet han jenter på gata i byer som Amsterdam og Paris. Det hele ble filmet med skjult kamera mens han spurte dem rett ut om de kunne tenkte seg å ligge med ham. Han ble overrasket over hvor mange som faktisk tok det frekke spørsmålet med godt mot.

Vi har i samarbeid med Brian samlet de beste reaksjonene i videoen over. Vil du se samtlige reaksjoner fra alle jentene, kan du se fullversjonen her.

For å teste ut kjønnsforskjellene, fikk han også overbevist en av jentene om å gjøre det samme som han hadde gjort. Nemlig spørre fremmede menn om de ville ligge med henne. Resultatet ble nokså annerledes: Se også denne Vis mer. Flere anbefalinger fra SeDenne: Unn­slip­per kattens klør — så kommer rovfuglen.

Selvsagt er det individuelle forskjeller hos alle. Selv vil jeg aldri begi meg ut på utroskap, har nok erfaring av det fra jenter. Og jeg hadde også akseptert dersom dama ikke hadde stolt på meg ved å reise til syden alene med gutta, kan jo ikke forlange det av henne hvis ikke hun også kan forlange det samme av meg.

Og ja, jeg tror også mange gutter er utro i syden, har møtt noen som står for den saken. Di fleste jenter er utro i syden landan. Gutter er ikke i nærheta så mye utro som d dere jenter er i utlande Enkle gutter ligger med fult av jenter når di ferierer, men en sjenerel nordman ligger ikke med noen i syden Det som er så skummelt er at vis jenter har sex uten kondom dær nede og har type i norge Typen kan jo bli sittende igjen med alt av sykdommer etter hora har kommet hjem.

Vis noen hær inne hadde vært like mye i syden som mæ og snakket like mye med sånne folk ville dere ment d samme Æ vil si at d reineste folke på jord er Norsker, svensker og dansker Mener ikke å være rasistisk, men ta å se rundt i andre land på antall sykdommer,mord og voldtekt Da mener jeg jo vis du går i antall personer av kvær folkegruppe som bor i dette lande.

Vis du sjekker aids Når æ går ut på byen å sjekker opp ei jente så ungår æ dæm som ikke snakke norsk å engelsk Å vis dæm snakker engelsk eller norsk gebrokken, da blir æ iværtfall ikke med dæm hjeml Kunne sikkert blitt ilag med ei utenlansk jente, d e ikke d æ mene. For å være helt ærlig så e æ skeptisk på alle med annen farge en mæ sjøl angående sykdommer Mener ikke d stygt ment.

Men man kan jo aldri være sikker Så tabloid for en stund sia, d handlet om barn som ble adobtert til norge Di sjekka dæm ikke for sykdommer engang Da kommer di fra fattige strøk i afrika med aids tall høyere en befolkningstall.

Det er helt sykt Send heller hjelp ned til d lande dæm e i Di overleve uansett ikke når aidsen har sotte sæ i kroppen. Men meninga med alt dette var bare å fortelle hvorfor jeg ikke har sex med utenlandsk folk. Vi e alle like gode uansett farge Jenter blir tiltrukket av annen hudfarge, viser igjen ofte her hjemme også.

Motsettninger blir dratt mot hverandre. Syns ikke noe om å ta alle spanjoler under en kam. Kjenner du kanskje alle spanjoler, nei. Jenter har en tendens til å tenne skikkelig når de vet at det ikke får følger, siden de ikke møter dem igjen. Siden jenter ofte tenker på rykte osv. Men det hender også at de gjør det slutt med kjærestene spanjoler og grekere ikke alle, men noen for å få seg en blond venn å pule med. Har ei venninne som ble sjekket opp ca ganger.

Hun så bare stygt til dem eller slo dem. For de var direkte irriterende. Så la de holde på Sitat: Jenter er minst like perverse som gutter. Man kan tro på komplimentene eller la det være, åpenbart er det noe gutta har lyst på ettersom de prøver seg Nordmenn har ikke fattet at kåthet ikke er smittsomt, men at lidenskap er det. Lidenskap gror i varmen. Folk i Syden er mer lidenskapelige enn "tøffingene" her nord som bare har et behov de må tømme seg for.

I tillegg har Syden-gutta fattet at det er lurt med litt styling når de skal sjekke damer. Hadde nordmenn fått bestemme, ville parfymefabrikantene gått konk. Kan være det er noe med norske jenter i syden generellt. Jeg opplever det som mye lettere å få med norske jenter i syden selv om jeg er norsk. Trur du her må finne ett anna begrep enn akkurat hore, ei hore tar faktisk betalt..

Ekstremt få jenter på sydenferie som tar betalt for ferie sex.. Og anslagsvis så e faktisk gutta like utro som jenter på ferie..

Jenter tar de mørke "kjekke" mannan, og guttan tar de søte svenske jenten.. Sånn e d bare.. Trur kanskje du burde revurdere holdningene dine litt da d faktisk ikke e alle fra feks spania som e skitten som du sir.. Pappa bor i Portugal, langt vekke fra Algarve kysten og etter egne erfaringe så møte man kun de ekle når man bevege sæ in på turist områda..

Bevege man sæ litt ut av turist området så e de ikke så skitten som du da sir.. Knall bra plass til jenteferier Typisk er jo Alanya da Har ikke vert andre plasser Playa del Ingles på gran canaria kan være bra.

Noen plasser har høy fjortiss faktor.. Men langt fra alle.. Bra med shopping på et stort kjøpesenter som heter Atlantico ligger i vecindario eller dra til Las Palmas hovedstaden på øya. Stor strand i playa. Eller dra til Anfi del mar der stranda er laget av sand som de har hentet fra bahamas, og krystallklart vann.. Garbo's er en show restaurant der skuespillerene serverer 3 retters middag innimellom synging og show.. De har også et Casino som kjører lignende opplegg med et show som heter black and red tror jeg.

Leiebil fra avis i 3 dager koster ca kr og bilen er maks 8 mnd gammel, så ikke noe vrak. Bussforbindelsene er også bra, så det er lett å komme seg rundt og oppleve ting. Været er stort sett alltid bra, desember og januar er vel de kaldeste månedene, men så går det oppover.

Da får dere storbyferie kombinert med sol og bading. Har vært der på jentetur flere ganger, og alltid like vellykket. Og for noen shoppingmuligheter Barcelona ble for mye storby med en hel uke synes jeg.

Var i Alanya i sommer.. Ihvertfall ikke om dere skal på jenteferie.. De eier ikke respekt, selv om jeg gikk hånd i hånd med kjæresten min så la de seg etter meg liksom, synes det var utrolig flaut og irriterendes.

Har aldri vært så ille før, har vært i ganske mange land, men skal aldri tilbake til tyrkia på badeferie igjen. Den siste dagen, noen timer før bussen fra hotellet gikk til flyplassen fant jeg og kjæresten ut at vi skulle ta såkalt "tyrkisk bad". Han som skulle massere og "ta seg av oss" forlangte at vi skulle kle oss helt nakne, noe jeg ikke var særlig "keen" på.

Først skrubbet han oss med sånn hampevott og deretter begynte han å massere oss. Plutselig sa han at jeg skulle legge meg oppå kjæresten, og ga tydelig uttrykk for at vi skulle "ha" oss foran han.. Men vi sa jo selvfølgelig at vi ikke ville dette. Da sa han bare "why? Så kom det inn en annen mann som tok seg av kjæresten min, mens denne første masserte meg.

Han skjønte jo at det var noe stakkars, så han ble veldig sint og lei seg. Burde meldt fra på hotellet eller til politiet om dette, siden det var reklame for dette tyrkiske badet i resepsjonen på hotellet. Men orket ikke, ville bare bort derfra.

Anbefaler dere å reise til Kreta kanskje Chania? De er høflige HELT til man ikke gjør som de vil, ikke kjøper det de vil selge, ikke kommer innom deres butikk osv! Selv om man har med gutter har de null respekt for turister som gjerne vil ligge på stranden i fred uten at de sikler over oss, shoppe uten at de henger seg i armene våre, spise på restauranter uten at de stirrer! Har vært i Tyrkia 3 ganger, Alanya, Antalya og Side. Vi har alltid tenkt at det blir bedre hvis man drar til en annen plass - men neida.

Innbyggerne i landet er farlige!!! Tilogmed barna deres er oppdradd like agressivt!! De voksne sender nemlig de små ut på utestedene om nettene med sånne lightsticks osv, og hvis man ser på dem når man er full uten å ha tenkt å kjøpe egentlig, kommer man ikke unna nei!!

Sydensteder jeg er fornøyd med er derimot Hellas: D Det er et land som duger både på jentetur, familietur og med kjærsten syntes jeg. Er alltid bra der Hadde det topp på jentetur på Rhodos, litt av alt man kan ønske der Men også Kos er kjempe bra, kan bli litt fjortiss-nykker noen steder der, men det finner man fort ut av hvor er. Neste jentetur for meg går nok også til Hellas igjen Lykketil hvertfall!

Og kos dere masse, hvor enn det blir. Leste ikke det andre innlegget med dårlig erfaring fra Tyrkia før nå, men det eneste positive vi har opplevd der VAR faktisk Tyrkisk Bad thii Betyr likevel ikke at jeg drar tilbake nei! Reiste dit for 7 år siden, da jeg var I løpet av uka verserte det til og med rykter om at en av de verste hadde voldtatt en jente der.

På Kleopatrastranden møtte jeg noen søte gutter som ville at jeg skulle bade med dem. Ung og godtroende som jeg var, ble jeg med for langt ut. Da begynte den ene å ta tak i meg og tvinge meg til å ta på ham, og det var bare såvidt at jeg fikk revet meg løs og svømt inn til land.

Jeg er ikke noen dreven svømmer, så jeg kunne like gjerne blitt voldtatt der ute, blitt etterlatt og druknet. Trivdes veldig godt der, men så var vi på et bittelite sted utenfor turistsesongen også da Ellers har jeg ikke vært så mange steder, men tror nok jeg ville dratt med jentegjengen til Portugal. Har hørt veldig mange fine reisehistorier derfra!

naken i syden villige jenter

Finland tar opp kampen mot Norge. Full for­vir­ring om hvem som er barne­fa­ren. Dro Norge rundt på dager. Plutselig stanser Simon opp­tre­de­nen hans. Her møter krigs­ski­pet giga­bøl­gen.

Plutselig ser han 5-åringen forsvinne under toget. Når de begynner å synge skjønner publikum ingenting. Her innser han hva som skjer rett bak ham. Engelsk­man­nen får lat­ter­krampe av kompisens svøm­me­tabbe. Ingen ser hva hun mangler.

Stripper tok lunsjen på scenen - publikum gikk bananas. Dansk «porno» tar uventet vending: Hun er naken på første date. Jenta har aldri før snakket — sjekk hva moren fanget på film. Her får han høre den store hem­me­lig­he­ten. Her får Victoria oppfylt sin største drøm.

Noen ender opp med å vurdere seg selv som homofile, noen som heterofile, mens andre igjen som bifile i stor eller liten grad. Noen klarer aldri helt å finne frem til sin egen seksuelle identitet, f. Det kan være veldig vondt. Det er forresten hverken uvanlig eller unormalt å tidvis fantasere om både det ene og det annet kjønn etter at man har funnet sin egen identitet. Som du skjønner er de tankene du bærer på helt normale, og en del av det å finne deg selv.

Det kan nok til tider føles vanskelig å oppleve dette slik, men det er viktig at du aksepterer de tankene og følelsene du har, og lar denne prosessen få gå sin gang. Det kan være godt å ha noen å snakke med om disse tingene.

Men la nå disse manninnene holde på, det gir så lite. Det lærer de dersom de opplever å være glade i seg selv en gang.. Da smerter det at mistilliten på grunn av deres egen fortid holder forholdet kaldt. Syns det er positivt at jenter kan få velge selv mtp sex! Om valgene dems er "riktige" er noe helt annet, men det har liksom vi andre ikke noe med! Om en jente vil pule en spanjol, så er det hennes sak! Man har da alltid kunne velge selv. Men jeg bejubler ikke dumme valg, så ond er jeg ikke.

Har vært i syden en del ganger.. Det er vel slik at Men det er nå ikke bare spanjoler de har seg med.. Har vært i syden-land 4 ganger, både som singel, og med ventende kjæreste i Norge.

Har aldri selv vært fristet til å gjøre noe som helst med guttene der, verken de norske eller innfødte.. Jeg kjenner faktisk ingen jenter som "har hatt" seg på ferietur i syden! Kjenner mange spanioler både i norge,sverige og spania såklart Så sa spaniolene at d eneste dæm gjør for å få norske jente i seng er å henge i et syden sted, husker ikke kor. Di tok nye ungdommer kvær episode SEX så snakker dem oftest veldig mye dritt om henne.

Jeg har vært i syden flere ganger, klina med en svenske en gang. Har venninner som har vært i syden, uten å ha hatt sex.

Ei klinte en gang med en svenske. Et veldig bra innlegg. Jeg er utrolig enig i det meste du skriver. Har selv vært en del og reist, og ser hvor utrolig lett d er å få seg noe når d kommer til jenter fra norden.

Jeg får følelsen av at når jenter drar til syden, blir de tatt av en slags universal felles villighet-greie. De blir generelt lettere å få til sengs. Dersom jeg skal lete etter noen grunn, kan jeg tenke meg at d er p gr av varmen og den innvirkningen d kanskje har for "kalde" sjeler fra nord.

Faktum er at norske gutter generelt, er utrolig dårlige til å sjekke opp jenter på byen. Det er denne janteloven som regjerer i hodet vil jeg tro, og det stadige maset om hvordan jenter foretrekker gutter.

Dersom gutter kan klare å koble ut alt maset, og heller være seg selv, kan jeg nesten garantere at de vil få et bedre liv mtp å få seg dame for en helg eller forhold.

Jeg vet at det høres teit ut, men slik er det bare. Dersom hun vil til syden alene med venninner, hadde jeg nok slått opp. Og jeg vet at mange jenter her inne kommer til å skrike ut og mase om at "ikke alle jenter er slik" "Du er et svin av de sjeldne" "latterlig, jeg ville aldri blitt sammen med en slik gutt".

Greit, men det er bare min holdning til det. Og det med kondomer, jeg er ganske enig. Jeg tror ikke det er mange jenter i syden som bryr seg om bruken av kondom. Jeg har panikk for kjønnsykdommer og den slags styggedommer, så d er ganske ekkelt å vite at så mange norske jenter er så villige og samtidig uforsiktige når de er i syden.

Jeg har kun en gang ikke brukt kondom når jeg har vært i syden, og det var med en dansk jente, og i vann. Så min unnskyldning, er vel at jeg følte hun var litt mer "ren", og p gr av det var i sjø Sentos hadde også mye bra å komme med: Skjønner jo hva dere vil frem til, og har hørt om noen som har hatt sex i Syden ja Sjøl har jeg vært i "syden-land" flere ganger på jentetur, og har ikke gjort noen verdens ting Ikke klina med noen heller.

Og de jeg har vært på tur med har heller ikke gjort noe Men hva med å sende typen din på guttetur til Syden Det er vel akkurat like ille?!?!?! Man må jo stole på den man er sammen med, og kan man ikke sende den på tur alene, så kan det ikke være noe langsiktig i det forholdet?

Men la meg ihvertfall få sagt at jeg tror det er en høy prosent av damene som er det. Selvsagt er det individuelle forskjeller hos alle. Selv vil jeg aldri begi meg ut på utroskap, har nok erfaring av det fra jenter. Og jeg hadde også akseptert dersom dama ikke hadde stolt på meg ved å reise til syden alene med gutta, kan jo ikke forlange det av henne hvis ikke hun også kan forlange det samme av meg.

Og ja, jeg tror også mange gutter er utro i syden, har møtt noen som står for den saken. Di fleste jenter er utro i syden landan. Gutter er ikke i nærheta så mye utro som d dere jenter er i utlande Enkle gutter ligger med fult av jenter når di ferierer, men en sjenerel nordman ligger ikke med noen i syden

0 thoughts on “Naken i syden villige jenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *