Vi menn piken 2013 sexye damer

vi menn piken 2013 sexye damer

Dette innlegget har blitt redigert av Aksel Dette innlegget har blitt redigert av osse-mon waits for alice: Community Forum Software by IP.

Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg. Disse el-taxiene flyr på vannet Tu. Tre av spillerne i Demise starter opp nytt lag Gamer. Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript.

Den brystfagre tråden - Post dine beste puppebilder Startet av L4r5 , 3. I kid you not Digg dame. The problem seems to be how to connect without connecting. Du gjør hverdagen lysere for oss. Ingen poeng for å gjette hvorfor! Dette innlegget skal ikke kommenteres! Videre forsøk på å identifisere brukeren fører til ferie! Stolt pappa til en jente født Synd de ble fjernet! Tittelen ble et plaster på såret etter at modellen ble diskvalifisert fra den norske «Miss World»-finalen etter å ha kastet klærne i magasinet året før.

Vi Menn har altså kåret årets gjeveste "Vi Menn-pike" siden , men for hver vinner finnes det 50 vakre kvinner som hver uke stiller opp i bladet. Bladet fokuserer på "the girl next door" - en jente fra Eidsvoll, Harstad, Stavanger, Bergen, Oslo eller et hvilket som annet helst sted i landet.

Leserne kan også se nærmere på jentene på vimenn. Noen blir så populære at sakene om dem lever lenge etter at de blir borte fra forsiden og ligger gjemt i arkivet, skriver han på nettsiden. Redaksjonen har gått gjennom forsidepikene som har fått mest oppmerksomhet på nett i og presenterer de ti damene som bokstavelig talt har fått gutta til å klikke. Klikk her for å se mer av Therese Silliløkken.

Bartenderen Therese beskriver seg selv som spontan, energisk og sprudlende. Og hun elsker å danse og ri. Men du har valget, sååå, vil du? Klikk her for å se mer av May Johannessen.

Se film og last ned saken her! Inger Johanne skal ut og reise i påsken. Men du finner bilder og video av henne her. Lisa Malen Barhaugshøgda fra Langesund, er student, liker mat og sying.

Og hun har hatt sex i parken i Langesund. I neste ukes Vi Menn blir du bedre kjent med Mia fra Bergen, som er glad i mat, hater falskhet og skulle gjerne hatt med seg Liverpools sisteskanse Loris Karius på en øde øy. Bli med på fotoshoo, se ekstra bilder og last ned PDF her. Hils på Anita fra Jessheim. Elsker å kjøre Harley og danse pole dance, hater falske mennesker. Mossejenta Sara Gunnerud gikk helt til topps i kåringen av årets Vi Menn-pike.

Oda Hopmark hater edderkopper og småkryp, og synes det er alt for mye fugler i hjembyen Oslo. Emmy Topalovic er glad i å danse og drive med poledancing, og å høre på musikk mens hun spiser tomater. Maria Solbakken fra Gjøvik elsker rumpa si, venner og å reise, men hater sure, falske folk.

Sara fra Moss er snill og hjelpsom, elsker og reiser, og angrer ikke på noe. Last ned artikkel, se ekstramateriale og se film fra fotoshoot her.

May elsker fotball og øl, aller helst i kombinasjon. Bare så synd at det er Arsenal som er laget. Inez Fulitko er av ungarsk avstamning, men bor i Oslo. Hun liker gulasj, svømming og pene øyne hos kjekke menn. Aina fra Blystadlia liker menn med humor og glimt i blikket, men liker ikke klisje-dater. Lene fra Gjøvik beskriver seg selv som litt smågal på en positiv måte. Her ser du flere bilder av ukens Vi Menn-pike. Ann-Jeanette hater innpåslitne mennesker. Heldigvis lot hun vår fotograf komme tett innpå seg.

Kjersti Nicole har slettes ikke lyst til å ende på en øde øy med en kjendis. Se bilder av ukens Vi Menn-pike og last ned artikkelen her. Ida Linnea fra Larvik er ukens Vi Menn-pike. Her ser du flere bilder og video av henne. Martha fra Oslo er ukens Vi Menn-pike.

Her ser du flere bilder av henne! Cecilie Andrea fra Sarpsborg elsker å reise, men hater småkryp. Her ser du flere bilder og video fra fotoshooten! Lisa fra Sandefjord er mest fornøyd med øynene sine, og liker å se på tv. Se flere bilder og last ned originalartikkelen her! Frida Sofie fra Holmestrand er ukens Vi Menn-pike. Camilla Marie fra Råholt påstår at hun ikke trener. Det har vi vanskelig for å tro på. Anette fra Moss lever av å stramme kroppen til folk. Det ser ut som hun vet hva hun gjør.

Synne Merethe fra Tønsberg elsker en god latter. Her ser du flere bilder og video av ukens Vi Menn-pike. Thea fra Stathelle foretrekker selvsikre menn, og vil gjerne bli med ut på MC-tur. Se flere bilder og video her! Cecilie fra Larvik elsker fart, biler og ekstremtsport. Her ser du flere bilder og video av henne! Kristina Michelle trives i Kragerø, men synes det er litt lite å finne på.

Helst vil hun reise til USA. Live liker å være ute i naturen langt unna sivilisasjonen. Da slipper hun mennesker som ikke oppfører seg. Liv fra Porsgrunn elsker reiser, bikkjer og parties. Men uærlige folk liker hun ikke.

Maren Elise fra Trondheim drømmer om å flytte til utlandet. Heldigvis stilte hun opp for oss først. Sarah fra Fredrikstad jobber som dronepilot og liker kald pils i solveggen. Anastacia fra Oslo studerer, elsker å reise, og har særdeles kostbar smak. Sara sier selvtilliten økte etter at hun begynte som modell. Det skjønner vi godt! Martine Thorsen fra Oslo er danser og helsefagarbeider, og helt naken i siste Vi Menn. Tittelen ble et plaster på såret etter at modellen ble diskvalifisert fra den norske «Miss World»-finalen etter å ha kastet klærne i magasinet året før.

Vi Menn har altså kåret årets gjeveste "Vi Menn-pike" siden , men for hver vinner finnes det 50 vakre kvinner som hver uke stiller opp i bladet. Bladet fokuserer på "the girl next door" - en jente fra Eidsvoll, Harstad, Stavanger, Bergen, Oslo eller et hvilket som annet helst sted i landet.

Leserne kan også se nærmere på jentene på vimenn. Noen blir så populære at sakene om dem lever lenge etter at de blir borte fra forsiden og ligger gjemt i arkivet, skriver han på nettsiden.

Redaksjonen har gått gjennom forsidepikene som har fått mest oppmerksomhet på nett i og presenterer de ti damene som bokstavelig talt har fått gutta til å klikke. Klikk her for å se mer av Therese Silliløkken.

Aktiver javascript for at alle funksjoner skal fungere optimalt. Dette innlegget har blitt redigert av Aksel Dette innlegget har blitt redigert av osse-mon waits for alice: Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg. Disse el-taxiene flyr på vannet Tu. Tre av spillerne i Demise starter opp nytt lag Gamer. Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript.

Den brystfagre tråden - Post dine beste puppebilder Startet av L4r5 , 3. I kid you not Digg dame.

Frist meg, få meg til å ville ha mer. Men Vi Menn er hun trofast mot. Bolere og gutter med sleik, sier Carolina. Se video og bilder! Synd de ble fjernet!

0 thoughts on “Vi menn piken 2013 sexye damer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *