Prostata sex best dildo

prostata sex best dildo

Rocks Off Wild Boy Prostatavibrator. Rocks Off Quest Prostata Vibrator. Sono No 27 Prostatastimulator. Rocks Off Torex Vibrerende Buttplugg. Nexus Max 5 Prostatavibrator. Prostatastimulator - Få ekstra intense og dype orgamser Hva er en prostatastimulator? Vi har alle hørt om G-punktet, en av kvinnens mest erogene soner, som kan gi kraftfulle og dype orgasmer hvis det blir stimulert.

Men har du noen gang hørt om det mannlige P-punktet? P-punktet er også kjent som prostataen, og med en prostatastimulator kan du som mann oppleve de mest intense orgasmer noen sinne. En prostatastimulator er et sexleketøy som føres inn i anus. Stimulatoren er designet til å treffe prostata helt perfekt, og gir med det en stimulerende og pirrende opplevelse, som resulterer i et eksplosivt klimaks.

Men hvordan fungerer en prostatastimulator eller Prostata Massager, som den også kalles egentlig? For å svare på det, er vi nødt til å vite litt mer om den mannlige anatomi. Mannens blærehalskjertel, bedre kjent som prostata, er plassert ca. Prostataen har en rund form, og er normalt ca. Prostataen er akkurat som kvinnens G-punkt en svært erogen sone, og når den blir massert og stimulert med en prostatastimulator eller prostata massager vil du få ekstremt intense orgasmer.

Det er virkelig en opplevelse du ikke vil være foruten! Opplev nye former av nytelse med en prostatastimulator Når menn får en orgasme, er det vanligvis snakk om en orgasme som oppstår ved at penis blir pirret og stimulert, ved onani, samleie eller noe helt tredje.

Men i likhet med at kvinner kan få ulike former for orgasmer, kan også menn det. Som navnet antyder, kan du med en prostatastimulator få en orgasme ved å stimulere prostata, og det gir en helt annen opplevelse enn ved stimuli av penis. Du kan dessuten få noen prostatastimulatorer som utover å massere din prostata også pirrer deg rundt mellomkjøttet. Det blir nesten ikke bedre enn det. En prostatastimulator eller prostatavibrator finnes i alle mulige former, farger og størrelser.

Felles for dem alle er at de skal innføres analt, og at de treffer prostata akkurat der hvor det føles best. Du kan både få en prostatastimulator formet som en dildo, eller en u-formet prostatastimulator for en ekstra intens og pirrende opplevelse.

Med en u-formet prostatavibrator stimulerer du prostata, mellomkjøttet og alle de følsomme nervene i og rundt anus på en og samme tid. Det er en ren win-win situasjon. Alt avhengig av hvor intens stimuli du ønsker, kan du få en prostatastimulator med eller uten vibrasjoner. Prostata Massager eller prostatastimulator? Vi opplever noen ganger at våre kunder spør hva forskjellen på en prostatastimulator og en prostata massager er. Svaret er enkelt - det er ingen forskjell.

En stimulator og en massager er akkurat det samme, så vi kan godt forstå at det er lett å bli forvirret, for jungelen av sexleketøy er stor og noen ganger vanskelig å navigere rundt i. Det blir aller best for meg når hun bruker en så stor dildo at det blir en anelse vondt før den kommer inn.

Inntrengingen må gjøres langsomt, men til tross for ubehaget reiser likevel pikken seg i full ereksjon like før dildohodet sklir innenfor ringmuskelen. Når hun langsomt har presset inn hele dildoen og begynner å kjøre den inn og ut i en sakte rytme, kan jeg ligge med en struttende ståpikk og bare nyte den deilige kilingen og massasjen. Når hun så også begynner å kile meg på og bak den stramme pungen med fingertuppene, en myk kost eller med vannstrålen fra en varm dusj aller best , da kommer jeg i en rar orgasme som er som en slags følelse av vedvarende og sinnssykt sterkt velvære, mens den struttende pikken pumper ut sæd i lange strømmer uten at den blir berørt eller stimulert på noen måte.

Etterpå står pikken for fullt, og vi kan fortsette med knulling, suging eller runking. Da kan vi holde på lenge før jeg igjen kommer med en mer "vanlig" orgasme, men da kommer det bare noen dråper sæd. Mislykket forsøk med en transe - bedre med en kvinne Mann, Jeg kan bare bekrefte at en prostataorgasme er noe av det beste en mann kan oppleve seksuelt.

Det gir kraftige utløsninger som gjør at jeg kommer helt ut av kontroll. Men det krevde en del prøving og eksperimentering. Det er det bare en kvinne som har klart. Dette var bare helt fantastisk for meg. Jeg har kjøpt den nydesignede analpluggen Nexus Glide i Cupido Shop og har prøvd den et par ganger.

Etter en liten stund kjenner jeg hvordan den klemmer mot prostata. Designet er virkelig bra. Muskelbevegelsene gjør at den naturlig glir frem og tilbake, så jeg behøver ikke å gjøre stort annet enn å ligge og slappe av. Jeg kan selvsagt også bevege den eller musklene slik jeg vil.

Pikken blir knallhard og jeg får utløsning uten å røre den. Noen ganger med sprut, andre ganger ikke. Jeg får flere etter hverandre!

En hel serie når jeg fortsetter å ha den der inne. Og de er kjempesterke, så det ender med rene brøl. Det er som dyret virkelig våkner. Vet-ikke-riktig-hva-men-noe-er-det", der fagfolk hevder at begrepet prostataorgasme er ukjent i medisinsk sammenheng.

Når CC-medlemmer blir spurt! Analhappy heteromenn Endelig begynner heteromenn å sette pris på rumpas kraft, melder Huffington Post. Anus og analsex Artikkelstoff, nyheter og notiser fra Cupidos arkiv. Preferanser og talenter Til inspirasjon for deg som vil studere menyen for alt annet enn vaniljesex og vaniljeforhold. Dansk English Bokmål Svenska. Opprett profil Glemt passordet?

Ja, vi elsker prostata Publisert: Seksuelt våkne menn, som i stigende grad viser interesse for sin egen rumpe, bedyrer at stimulering av prostata kan bringe dem til himmels. Her er listen over erfaringene de har hatt med denne formen for dyp analsex: Sterkt og annerledes Vidunderlig ydmykende Fantastisk uten kontroll Langvarige orgasmer Overdådige ejakulasjoner Med og uten ereksjon Reaksjonene viser at menn både er kunnskapsrike og kunnskapshungrige i forhold til analsex.

Her er et redigert utvalg av debattinnleggene. Vet-ikke-riktig-hva-men-noe-er-det Kan prostata oppleves som et lystsenter? Kan menn få prostataorgasmer? Mannens seksualitet Hva vet mannen om andre menns seksualitet - og om sin egen? Og hva vet egentlig kvinnen om den? Artikkelinfo Relaterte tekster Prostata: Vet-ikke-riktig-hva-men-noe-er-det Menn lengter etter passiv nytelse Fra Cupidos arkiv: Fra Cupidos arkiv Cupido har i over 30 år rapportert om seksualitetens betydning for mestringsevne, selvaktelse, livskvalitet og helse.

Innhold i Cupido på nett: På nett siden Cupido Grupper Gruppekategorier for medlemsstyrte grupper i Cupido Club: Det seksuelle mangfold - For medlemmer med sammenfallende interesser. Geografi - For medlemmer med interesser i samme geografiske område.

Kultur - For de kulturinteresserte. Reiser - For reiseinfo og reisevenner. Cupido Treff - For arrangører og arrangementskomiteer. Sex som fag - For oss som jobber med seksualitet og samliv. For oss som bor i Danmark - For danske medlemmer og deres venner. Kontakt Kundeservice Pressekontakt Abonnement Annonsering. Bladet Cupido Hvordan det begynte Hvem leser Cupido? Cupido Panel Cupido som e-blad.

prostata sex best dildo

Lovense Edge Appstyrt Prostatavibrator. Rocks Off Bad Boy Prostatavibrator. Rocks Off Naughty Boy Prostatavibrator. Rebel Prostata Massager med Vibrator. Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator. Fun Factory Bootie Ring med Prostatastimulator. Aneros Trident Maximus Prostatastimulator. Nexus G-Rider Oppladbar Prostatavibrator. Aneros Trident Helix Prostatastimulator. Rocks Off Wild Boy Prostatavibrator.

Rocks Off Quest Prostata Vibrator. Sono No 27 Prostatastimulator. Rocks Off Torex Vibrerende Buttplugg.

Nexus Max 5 Prostatavibrator. Prostatastimulator - Få ekstra intense og dype orgamser Hva er en prostatastimulator? Vi har alle hørt om G-punktet, en av kvinnens mest erogene soner, som kan gi kraftfulle og dype orgasmer hvis det blir stimulert.

Men har du noen gang hørt om det mannlige P-punktet? P-punktet er også kjent som prostataen, og med en prostatastimulator kan du som mann oppleve de mest intense orgasmer noen sinne. En prostatastimulator er et sexleketøy som føres inn i anus. Stimulatoren er designet til å treffe prostata helt perfekt, og gir med det en stimulerende og pirrende opplevelse, som resulterer i et eksplosivt klimaks. Men hvordan fungerer en prostatastimulator eller Prostata Massager, som den også kalles egentlig?

For å svare på det, er vi nødt til å vite litt mer om den mannlige anatomi. Mannens blærehalskjertel, bedre kjent som prostata, er plassert ca. Prostataen har en rund form, og er normalt ca. Prostataen er akkurat som kvinnens G-punkt en svært erogen sone, og når den blir massert og stimulert med en prostatastimulator eller prostata massager vil du få ekstremt intense orgasmer. Det er virkelig en opplevelse du ikke vil være foruten! Opplev nye former av nytelse med en prostatastimulator Når menn får en orgasme, er det vanligvis snakk om en orgasme som oppstår ved at penis blir pirret og stimulert, ved onani, samleie eller noe helt tredje.

Men i likhet med at kvinner kan få ulike former for orgasmer, kan også menn det. Som navnet antyder, kan du med en prostatastimulator få en orgasme ved å stimulere prostata, og det gir en helt annen opplevelse enn ved stimuli av penis.

Du kan dessuten få noen prostatastimulatorer som utover å massere din prostata også pirrer deg rundt mellomkjøttet. Det blir nesten ikke bedre enn det. En prostatastimulator eller prostatavibrator finnes i alle mulige former, farger og størrelser. Når hun langsomt har presset inn hele dildoen og begynner å kjøre den inn og ut i en sakte rytme, kan jeg ligge med en struttende ståpikk og bare nyte den deilige kilingen og massasjen.

Når hun så også begynner å kile meg på og bak den stramme pungen med fingertuppene, en myk kost eller med vannstrålen fra en varm dusj aller best , da kommer jeg i en rar orgasme som er som en slags følelse av vedvarende og sinnssykt sterkt velvære, mens den struttende pikken pumper ut sæd i lange strømmer uten at den blir berørt eller stimulert på noen måte.

Etterpå står pikken for fullt, og vi kan fortsette med knulling, suging eller runking. Da kan vi holde på lenge før jeg igjen kommer med en mer "vanlig" orgasme, men da kommer det bare noen dråper sæd. Mislykket forsøk med en transe - bedre med en kvinne Mann, Jeg kan bare bekrefte at en prostataorgasme er noe av det beste en mann kan oppleve seksuelt.

Det gir kraftige utløsninger som gjør at jeg kommer helt ut av kontroll. Men det krevde en del prøving og eksperimentering. Det er det bare en kvinne som har klart. Dette var bare helt fantastisk for meg. Jeg har kjøpt den nydesignede analpluggen Nexus Glide i Cupido Shop og har prøvd den et par ganger.

Etter en liten stund kjenner jeg hvordan den klemmer mot prostata. Designet er virkelig bra. Muskelbevegelsene gjør at den naturlig glir frem og tilbake, så jeg behøver ikke å gjøre stort annet enn å ligge og slappe av. Jeg kan selvsagt også bevege den eller musklene slik jeg vil.

Pikken blir knallhard og jeg får utløsning uten å røre den. Noen ganger med sprut, andre ganger ikke. Jeg får flere etter hverandre! En hel serie når jeg fortsetter å ha den der inne. Og de er kjempesterke, så det ender med rene brøl.

Det er som dyret virkelig våkner. Vet-ikke-riktig-hva-men-noe-er-det", der fagfolk hevder at begrepet prostataorgasme er ukjent i medisinsk sammenheng. Når CC-medlemmer blir spurt! Analhappy heteromenn Endelig begynner heteromenn å sette pris på rumpas kraft, melder Huffington Post.

Anus og analsex Artikkelstoff, nyheter og notiser fra Cupidos arkiv. Preferanser og talenter Til inspirasjon for deg som vil studere menyen for alt annet enn vaniljesex og vaniljeforhold. Dansk English Bokmål Svenska. Opprett profil Glemt passordet? Ja, vi elsker prostata Publisert: Seksuelt våkne menn, som i stigende grad viser interesse for sin egen rumpe, bedyrer at stimulering av prostata kan bringe dem til himmels. Her er listen over erfaringene de har hatt med denne formen for dyp analsex: Sterkt og annerledes Vidunderlig ydmykende Fantastisk uten kontroll Langvarige orgasmer Overdådige ejakulasjoner Med og uten ereksjon Reaksjonene viser at menn både er kunnskapsrike og kunnskapshungrige i forhold til analsex.

Her er et redigert utvalg av debattinnleggene. Vet-ikke-riktig-hva-men-noe-er-det Kan prostata oppleves som et lystsenter? Kan menn få prostataorgasmer? Mannens seksualitet Hva vet mannen om andre menns seksualitet - og om sin egen? Og hva vet egentlig kvinnen om den?

Artikkelinfo Relaterte tekster Prostata: Vet-ikke-riktig-hva-men-noe-er-det Menn lengter etter passiv nytelse Fra Cupidos arkiv: Fra Cupidos arkiv Cupido har i over 30 år rapportert om seksualitetens betydning for mestringsevne, selvaktelse, livskvalitet og helse. Innhold i Cupido på nett: På nett siden Cupido Grupper Gruppekategorier for medlemsstyrte grupper i Cupido Club: Det seksuelle mangfold - For medlemmer med sammenfallende interesser.

Geografi - For medlemmer med interesser i samme geografiske område. Kultur - For de kulturinteresserte. Reiser - For reiseinfo og reisevenner. Cupido Treff - For arrangører og arrangementskomiteer.

Sex som fag - For oss som jobber med seksualitet og samliv. For oss som bor i Danmark - For danske medlemmer og deres venner. Kontakt Kundeservice Pressekontakt Abonnement Annonsering. Bladet Cupido Hvordan det begynte Hvem leser Cupido? Cupido Panel Cupido som e-blad. Om Cupido Cupidos manifest Cookies.

Copyright © Cupido.

0 thoughts on “Prostata sex best dildo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *